Terwijl uw bedrijf bouwt op de professionals die HERAKLES Life Sciences Group levert, bouwen wij onze naam in de Life Sciences industrie verder uit dan ooit tevoren.

De HERAKLES Life Sciences Group biedt een breed pakket gespecialiseerde diensten in Life Sciences: werving & selectie, detachering, interim management, contract research en pharmacovigilance services.

Met de recente oprichting van HERAKLES Research & Development en Herakles Marketing & Sales is het dienstenpakket van Herakles verder uitgebreid op het vlak van Discovery, Research & Development, Pre-Clinical Development en Marketing & Sales. Hiermee kan de HERAKLES Life Sciences Group nu personeel leveren voor iedere denkbare positie binnen Life Sciences.

Verantwoordelijk voor de Marketing & Sales posities is Tom van der Poel. Hij plaatste de afgelopen jaren dankzij zijn werkwijze en meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische industrie tientallen kandidaten. “Geen interview waarbij ik bij een kandidaat naar aanknopingspunten voor uw vacature zoek. Ik draai het om: via een unieke testmethode kom ik achter de kernkwaliteiten van een kandidaat en kan ik diegene op basis daarvan aan de juiste vacature koppelen.”

Als moleculair bioloog en voormalig onderzoeker is Ron van Eijsden verantwoordelijk voor de meer wetenschappelijke posities. “Het gaat erom dat ik vanuit mijn achtergrond en ruime ervaring als onderzoeker juist begrijp hoe ik niet alleen de kandidaten maar ook mijn klanten op de juiste manier kan bijstaan in datgene waar zij goed in zijn: Research & Development. Mijn concept van “Scientists for Scientists” gecombineerd met een sterk persoonlijke benadering, zorgen ervoor dat de juiste onderzoeker bij de juiste klant, aan de juiste experimenten gaat werken!”

De oprichting van de beide nieuwe takken, is een logisch gevolg van het succes dat de drie reeds bestaande takken al sinds 2008 oogsten:

* HERAKLES Pharma Staffing levert sinds jaar en dag professionals op het terrein van clinical operations, quality management, medical- en regulatory affairs.

* HERAKLES Drug Safety ondersteunt u bij pharmacovigilance projecten en detacheert specialisten op dit terrein.

* HERAKLES Contract Research richt zich nadrukkelijk op het uitvoeren van klinische studies binnen een aantal therapeutische gebieden: Oncologie, Vaccins, Immunotherapie en Personalized Medicine.

Kortom, wij kunnen vanaf heden onze klanten over de gehele breedte van het (pre) IND traject tot commercialisatie gespecialiseerde en professionele ondersteuning bieden.

Meer informatie over HERAKLES Life Sciences Group als geheel, maar ook de specifieke activiteiten per divisie vindt u op www.heraklespharma.nl. Of mail ons voor meer informatie: recruitment@heraklespharma.nl